Agro sector

De koelingen van tuinders, de droogwanden van bollentelers, de ventilatoren en mengmachines van varkens-, kippen- en melkboeren gebruiken allemaal veel stroom. Ook in de agrarische sector is inkopen bij de bron, eerlijke en transparante prijzen en de volledige vrijheid behouden een gewenste vorm van samenwerken. Met vele honderden boeren, individuele tuinders en gerenommeerde landelijke zaadveredelingsbedrijven als klant, bouwt NieuweStroom verder aan een sterke positie in de agrarische sector.

Bejo Zaden B.V.Warmenhuizen


Bejo Zaden heeft meer dan 100 jaar ervaring in de zaadbranche en behoort internationaal tot de toonaangevende specialisten in veredeling, productie, bewerking en verkoop van kwaliteitszaden. Bejo-zaad wordt geleverd in meer dan 100 landen via een wereldwijd netwerk van Bejo-ondernemingen en toegewijde distributeurs. Ruim 1500 medewerkers werken met grote betrokkenheid voor Bejo. Bejo wekt via eigen zonnepanelen ook elektriciteit op, maar per saldo wordt veel energie verbruikt op diverse locaties in het land. De samenwerking met NieuweStroom ervaren wij als een verademing. Eindelijk een energieleverancier die wel open en eerlijk met je meedenkt. Duidelijke facturatie, uitstekende service en communicatie, zeker ten opzichte van de traditionele energieleveranciers. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met NieuweStroom.
Jos Hoogeboom
Teamleider Inkoop

Melkveehouderij Jan en Fred van der BurgTzummarum


Van Nieuwe Stroom krijg ik maandelijks duidelijke facturen met daarop het daadwerkelijke verbruik in kWh en prijs, dus aan het einde van het jaar geen "verrassingen" meer. Zeker nu de koeien door melkrobots gemolken worden is het verbruik omhoog gegaan. En in deze tijd met lage melkprijzen is het goed om op elk aspect van de kosten te letten.
Jan en Fred van der Burg
Eigenaars

Aardbeienkwekerij De KneppeltuinWarmenhuizen


Overstappen was heel eenvoudig. Verder geen gedoe en door de inkoop tegen marktprijzen voortaan makkelijk geld besparen op de energiekosten.
Ruud & Ilse Broersen
Eigenaars

De Groot en SlotBroek op Langedijk


Geen ondoorgrondelijke facturen meer. In plaats daarvan transparantie! De koppeling met de APX geeft ons bovendien de mogelijkheid om op gunstigere momenten energie af te nemen. De levering van elektra heeft ons al veel voordeel opgeleverd, mede daarom hebben we besloten om ook te kiezen voor de gas levering via NieuweStroom.
Leon Mulder
Manager Operations

B-Four AgroWarmenhuizen


Lekker duidelijk allemaal bij Nieuwe Stroom! Voor het adviseren en inhuizen van een nieuwe zwaardere aansluiting heeft Nieuwe Stroom opnieuw uitstekende service geleverd. Wij wekken ook onze eigen energie op d.m.v. zonnepanelen. Het grote voordeel voor ons met Nieuwe Stroom is het kunnen salderen voor grootverbruikers omdat ieder uur het verbruik en de levering inzichtelijk is. Uiteraard zijn we ook zeer tevreden over de lage prijzen door de open kosten calculatie op basis van de kale groothandelsprijzen.
Willem Bas
Directeur

Gebr. Joep en Cees MuileboomWaarland


Het is een eerlijk en helder bedrijf dat transparant werkt en een eerlijke prijs berekend voor zijn afnemers. Dankzij NieuweStroom besparen we flink op de energierekening. Bij vragen heel goed aanspreekbaar, met de prettige en duidelijke begeleiding van de verkoopadviseur. Alles gaat zoals beloofd en naar onze volle tevredenheid.
Gebr. Joep en Cees Muileboom

Fa. G.A. Goudsblom en ZonenSint Maarten


Sinds begin 2013 betrekken wij stroom op onze tweede vestiging met een 3x63 A aansluiting, tot volle tevredenheid. Toen Nieuwe Stroom ook grootverbruikers ging doen bleek dat ook zeer interessant voor onze hoofdlocatie en is dit prima omgezet naar Nieuwe Stroom, scherpe prijzen, duidelijke factuur en prima service. Inmiddels profiteren wij ook voor gas van de lagere prijzen via NieuweStroom.
Fa. G.A. Goudsblom en Zonen

Dahliakweker Peter KomenAnna Paulowna


Ik ben zeer tevreden, omdat ik op deze eerlijke en variabele manier veel goedkoper uit ben als bij vaste contracten. Daarnaast hoef ik nergens naar om te kijken, omdat het me onwaarschijnlijk lijkt dat andere leveranciers aan de prijzen van NieuweStroom kunnen tippen.
Peter Komen