Groothandel en detailhandel

In de handel hoef je niet uit te leggen hoe voordelig inkopen werkt. Veel (detail)handelsbedrijven, maar ook diverse franchisebedrijven en ketens hebben daarom NieuweStroom gekozen als energieleverancier. Wat bedrijven in de detail- en groothandel ook aanspreekt is de transparantie, de vrijheid en het gemak van NieuweStroom.

Autobedrijf Welman BVAlkmaar en Hoorn


In onze sector heb je net als NieuweStroom dagelijks te maken met vele prijs concurrentie(s). Logisch elke afnemer wenst een zo goed mogelijk product voor een zo'n eerlijk mogelijke prijs. Toch maakt het goede gesprek, uitleg en de eerlijke prijs het uiteindelijke echte verschil. Nu wij met NieuweStroom samenwerken, kunnen wij het een ieder aanbevelen. De prijs is dagelijks, eerlijk en het meest voordeligst.
Jack Welman
Directeur en Eigenaar

BwiseRosmalen


Reden van overstap voor ons is als eerste de gunstige tarieven en als tweede de prettige persoonlijke benadering. Geeft direct vertrouwen!

Buurtjes HorecaleverancierAmsterdam


Via een relatie werd ik op het inkoopvoordeel van NieuweStroom gewezen. Afspraak gemaakt, direct goede tips ontvangen en een prima overstapservice. Via NieuweStroom kan ik gemakkelijk geld besparen en ben ik volledig ontzorgt, zodat ik mijn energie op mijn eigen business kan richten. Ik beveel NieuweStroom daarom van harte aan.
Jeroen Helleman
Directeur

Isolatiehandel van den BergHallum


Sinds begin dit jaar zijn we klant bij NieuweStroom. Er is een enorm aanbod op het gebied van energie leveranciers, echter is geen enkele die zo transparant en open de zeer lage prijzen communiceert. Nog een mooi bijkomend voordeel is dat de nachtstroom niet om 23:00 maar om 20:00 al start. Kortom een aanrader voor een ieder die graag wat wil besparen.
Gijsbert Moorman

Mega Tegels & Badkamers Franchise BV


Mega Tegels & Badkamers heeft gekozen voor NieuweStroom als energieleverancier omdat er prijzen berekend worden tegen de dagelijkse lage prijzen van stroom op de APX beurs en zonder enige vorm van contractverplichtingen. Verder werkt men met een slimme meter, waardoor er maandelijks een afrekening op factuur verstuurd wordt zodat je aan het eind het jaar geen grote afrekening hoeft te verwachten. NieuweStroom levert inmiddels ook gas en daarvan hebben wij ook gelijk gebruik gemaakt voor onze vestiging in Broek op Langedijk. Gas koopt men in op de groothandelsbeurs ook weer tegen lage prijzen. NieuweStroom is een jong, ambitieus en groeiend bedrijf die binnen korte tijd al naam gemaakt heeft en dat is natuurlijk goed nieuws. Ga zo door! Wij zijn een franchiseorganisatie die voor zijn franchisenemers altijd op zoek is naar de laagste prijs, NieuweStroom voldoet hieraan.
Frank Stoop
Hoofd boekhouding

Autoplaza AlkmaarAlkmaar


Sinds onze overstap naar NieuweStroom zijn onze energiekosten aanzienlijk gedaald! De voorschotnota’s zijn zeer overzichtelijk. Het verbruik van de maand ervoor wordt direct verrekend waardoor je achteraf niet met grote correcties te maken krijgt. De service is uitstekend. Er wordt helder gecommuniceerd over de werkwijze op de energiemarkt. En wat ook niet onbelangrijk is, geen langlopende contractverplichtingen.
Jasmin Salzer

Gorissen Sfeervol Wonen


Nadat we goed zijn voorgelicht, een totaal ander concept, blijkt het ook nog eens te werken. Aan het eind van het jaar geen verrassingen meer betreft de elektra-naheffing. De maandelijkse facturen zijn duidelijk en variëren. Er wordt door NieuweStroom zelfde energie een eerlijke dagstroomprijs geleverd. Als we nu, want dat houdt maar niet op, worden gebeld door de concurrent geven we aan dat we voorzien zijn door NieuweStroom.

Van Til Interieur GroepAlkmaar


Wij zijn op eenvoudige, heldere wijze van informatie voorzien waardoor de keuze snel gemaakt was om vanwege meerdere redenen te kiezen voor Nieuwe Stroom: volledige contractvrijheid en alle kosten zijn transparant. De prijs komt tot stand via de openbare APX met alleen een geringe opslag, hierdoor jaarlijks een aanzienlijke besparing op de stroomkosten. Daarnaast heeft de verkoopadviseur van Nieuwe Stroom ons direct geadviseerd en geholpen met aanzienlijke besparingen m.b.t. de maandelijks netbeheerkosten. Ondertussen zijn wij ook voor de levering van gas overgestapt naar NieuweStroom vanwege de aantoonbaar lagere prijzen en opnieuw prima advies en overstapservice.
Dhr. Smal
hoofd financiële administratie