Horeca

Hotels, restaurants en cafetaria verbruiken allemaal flink stroom en gas en meestal buiten de reguliere piekuren. Deze bedrijven hebben juist veel baat bij het prijsvoordeel van dynamische uur-prijzen voor stroom en de dynamische gasprijzen per dag. Meer dan duizend individuele horecabedrijven en enkele tientallen horeca franchise organisaties hebben NieuweStroom gekozen als hun preferred supplier. Ook overkoepelende organisaties (o.a. Gastronomique Alliance ) en belangenverenigingen (o.a. ProFri) bevelen NieuweStroom centraal aan bij hun leden.

De RedeDronten


Wij hebben een duidelijke uitleg gehad over de prijsopbouw, eindelijk een leverancier die duidelijk is. De lijnen zijn kort, een vraag wordt snel beantwoord en een goed werkende klantenservice. Kortom, een aanrader.
Wilma Foppen
Hoofd Administratie

WondersBergen


Net als in de horeca begrijpt NieuweStroom heel goed dat klantgerichtheid en persoonlijke betrokkenheid het verschil maakt. De verkoopadviseur heeft ons goed geïnformeerd en alles prima geregeld. Door de directe koppeling aan de kale stroomprijs op de groothandel hebben we de zekerheid dat we per saldo altijd een lage stroomprijs betalen. Prima transparant concept en daardoor kunnen wij onze energie richten op onze eigen klanten, in de horeca noemen we dit natuurlijk gasten!
Paul de Wit
eigenaar

Restaurant & Hotel MerletSchoorl


Restaurant Hotel Merlet geeft haar gasten al ruim 30 jaar een culinaire beleving in een prachtige omgeving. Een unieke ligging aan de schapenweide met uitzicht op het uitgestrekte duingebied dat Schoorl rijk is. Het hart van Merlet wordt gevormd door het Restaurant, welke met een Michelinster is bekroond. Het hotel en het restaurant verbruiken gezamenlijk behoorlijk wat energie en uiteraard kijken we kritisch naar de kosten. Onze core business is echter het verzorgen van onze gasten. Het is daarom voor ons fantastisch dat NieuweStroom optimaal voor ons zorgt op elektra en gas gebied. Persoonlijk advies, heldere maandnota’s en bovendien hoeven wij ons door de directe koppeling aan de groothandelsprijzen geen zorgen meer te maken of we te veel betalen. Sterker nog, op jaarbasis realiseren we al enkele jaren een besparing van bijna € 8.000.
Martin van Bourgonje
eigenaar

Cafetaria Lunchroom EmmySlagharen


Overzichtelijk, transparant en betrouwbaar.
Hans Schlepers

Strandpaviljoen De UitkijkEgmond aan Zee


Wij zijn content met de facturatie. Klopt altijd, maandelijks direct afrekening van verbruik en geen onverwachte verrassingen achteraf bij de jaarnota. Dat geeft overzicht en rust i.p.v. allerlei onduidelijke nota's en verrekeningen bij eerdere leveranciers. Kortom, NieuweStroom maakt waar wat ze beloven, goede prijzen en geen zorgen meer.
Ed Kraakman
Eigenaar

Café Restaurant De OoievaarWarmenhuizen


NieuweStroom is een eerlijke leverancier. Het concept is duidelijk en open en koppelt ons direct aan de kale groothandelsprijs voor stroom en gas. Alleen een geringe transparante opslag zodat je weet dat je met de prijs altijd goed zit. Dat bespaart geld en gedoe om jaarlijks te moeten kijken of je ergens anders eventueel goedkoper uit bent. NieuweStroom ontzorgt me en zorgt wel voor een blijvende besparing op de energiekosten.
Silvia Pronk

Family LisseLisse


Geen binnenkomertjes maar permanent de laagste prijs. De maandfactuur biedt een heel duidelijk overzicht van mijn verbruik en de daarbij behorende kosten. 'De manier van werken van NieuweStroom begreep ik direct. Persoonlijk contact en volledige vrijheid vind ik erg belangrijk en dat wordt geboden, men gelooft dus in haar eigen product.
Erik Houtenbos
Eigenaar

De Lunterse BeekLunteren


Lagere prijs en blijvend voordeliger, transparant -geen addertjes onder het gras- en meer inzicht in het verbruik en de kosten.
K. Dijkhuizen

Profri


Wij hebben ons als ProFri verdiept in de energiemarkt en de mogelijkheden om voor onze leden te besparen op de energiekosten. Op basis daarvan beveelt ProFri NieuweStroom aan als energieleverancier. Waarom NieuweStroom: de blijvend lagere, maar ook de transparantie, contractvrijheid, klantgerichtheid en positieve ervaringen uit de markt. Gewoon dezelfde vertrouwde stroom en per juni 2015 ook gas, maar dan tegen lagere prijzen en zonder langlopende contractverplichtingen.
Frans van Rooij
Directeur en Initiator