Olie- en benzinehandel en tankstations

Vele individuele tankstationhouders en meer dan 20 regionale en landelijke ketens van tankstations zijn al klant van NieuweStroom. Daarnaast adviseren diverse landelijke samenwerkingsverbanden hun leden om via NieuweStroom in te kopen op vergelijkbare wijze als inkoop of Platts plus . Inkopen op de handelsbeurs is voor de olie- en benzinehandel een bekende werkwijze. De fluctuerende prijzen gekoppeld aan de kale dagelijkse groothandelsprijs plus een geringe opslag zijn per saldo altijd het voordeligst. Vandaar dat NieuweStroom via klanttevredenheid en goede referenties in relatief korte tijd een sterke positie heeft opgebouwd in de petrolmarkt. Daarnaast biedt NieuweStroom via de overzichtelijke maandelijkse facturatie en de webtool helder inzicht in de verbruiken en kosten per maand, dag en zelfs uur. Efficiënt voor de administratie en handig om te benchmarken.

Weghorst AVIAEnschede


Naast een zeer scherpe prijsstelling heeft de verkoopadviseur van NieuweStroom ons zeer goed geholpen met het omschakelen naar Nieuwe Stroom. Deze omschakeling is geheel vlekkeloos verlopen, tevens het plaatsen van de nieuwe slimme meters is compleet voor ons geregeld. Verder krijgen we nu maandelijks het juiste verbruik gefactureerd en niet jaarlijks achteraf een correctie op de voorschotnota’s. Wij als Weghorst Avia zijn zeer tevreden.
Patrick Tijdhof
Hoofd Administratie en ICT

OK OliecentraleBreda


Het concept is direct helder (vergelijkbaar met ‘inkoop plus’) en zorgt voor transparantie en blijvend scherpe prijzen. Wij merken duidelijk de besparing en daarnaast is de samenwerking erg prettig en persoonlijk. Snelle reactie, duidelijk antwoord en prima service zodat het aanmelden van nieuwe stations erg gemakkelijk is. NieuweStroom regelt de aanvraag van slimme meters, dus nooit geen gedoe meer met meterstanden uitlezen en verkeerde afrekeningen. Alleen maar voordelen, want via NieuweStroom besparen we en worden we volledig ontzorgt.
Johan Bogaarts
General Manager Retail

Vollenhoven Olie B.V.Tilburg


Wij zijn zeer tevreden met NieuweStroom, het levert ons een mooie besparing en duidelijke facturen. De online portal is een tool waar wij geregeld gebruik van maken om het verbruik te monitoren en te sturen.
Dylan van der Made
Service Coördinator

SWO de SplinterWoerden


SWO de Splinter is een Full Service Retailcoöperatie die bestaat uit samenwerkende ondernemers met tankstations door heel Nederland. Inmiddels kopen de leden van de coöperatie al jarenlang gezamenlijk energie in bij Nieuwe Stroom. De reden is eigenlijk heel simpel. Nieuwe Stroom werkt volgens een inkoop-plus systeem waar de ondernemers zich helemaal in kunnen vinden. Zij krijgen direct extra voordeel op de reguliere condities door met een grote groep collega leden samen in te kopen. Daarnaast zijn de leden uitermate te spreken over de transparantie, manier van facturatie en de online inzichten. Het contact met de sales van Nieuwe Stroom en omzetten van leverancier is altijd vlekkeloos verlopen. Leden van SWO de Splinter, die energie inkopen bij Nieuwe Stroom, zijn dik tevreden.
Jacco de Ruiter
Accountmanager