Sport, Cultuur & Wellness

Penningmeesters willen graag een duidelijk inzicht hebben in de kosten en liever geen onverwachte eindafrekeningen ontvangen. Zekerheid van een blijvend scherpe prijs voor stroom en gas, maandelijks de werkelijke kosten afrekenen en de niet vastzitten aan een langlopend contract zijn de redenen dat wij ook in de sport en wellness branche snel groeien.

Stichting Sporthal De Doorbraak (vv Vios) en Stichting het Dorpshuis WarmenhuizenWarmenhuizen


Altijd goed overzicht want geen facturen o.b.v. schattingen of verrassingen bij de jaarnota. Via NieuweStroom hebben we nu per aansluiting maandelijks inzicht in het werkelijk verbruik en wordt dit direct afgerekend tegen scherpe marktprijzen. Op basis van de goede ervaringen m.b.t. elektriciteit zijn we daarom ook voor gas direct naar NieuweStroom overgestapt.
Jan Latenstein
Administrateur bestuurslid/secretaris.

De BuurfrouVrouwenparochie


Inzicht in je eigen verbruik en zo weet je wat je per dag betaald, ideaal!
Bauke Hofman

TennisCentrum DaalmeerAlkmaar


In 2014 brandden onze kantine en tennishal volledig af. Hierna begon een lang traject van tijdelijke huisvesting en het opnieuw bouwen van onze accommodatie. Vooraf was gelijk duidelijk dat we dit duurzaam wilden doen. Inmiddels is het pand weer in gebruik genomen en liggen er 105 zonnepanelen op het dak en maken we overal gebruik van LED verlichting. Vlak na de brand kwamen wij in contact met Nieuwe Stroom, zij hebben ons in de drukke tijden die we toch al hadden ontzorgt op stroomgebied. Zowel het aanvragen van de bouwstroom, als uiteindelijk het leveren van de stroom in ons nieuwe pand werd door hun na 1 mailtje gemakkelijk en snel verzorgd. Daarnaast hanteren zij een zeer scherp tarief. Maar niet alleen het tarief is van belang, de mate waarin ze meedenken en hun volop geautomatiseerde proces maken van ons een zeer tevreden klant. Iedere maand hebben wij duidelijk inzicht in de verbruikte en nog mooier in de opgewekte stroom in een factuur die in 1 oogopslag helder en transparant is. Een energieleverancier om aan iedereen aan te bevelen. Voor ons was nieuwe stroom ook echt nieuwe stroom!
Eric de Lange
Voorzitter

Cool kunst en cultuurHeerhugowaard


Cool kunst en cultuur heeft in 2014 de overstap gemaakt naar NieuweStroom voor de leverantie van elektra. Deze overgang is probleemloos verlopen en heeft voor onze organisatie geleid tot een flinke besparing op de energiekosten. Dit niet alleen door de lagere tarieven maar ook dankzij het advies van onze accountmanager, waardoor we op de bijkomende energiekosten konden besparen. Het is heel plezierig om via ons Mijn NieuweStroom account de dagelijkse gang van zaken met betrekking tot verbruik en kosten kunnen monitoren. We zijn dan ook blij dat we vanaf januari 2016 NieuweStroom als leverancier voor gas kunnen verwelkomen.
Jos Beers
Controller