Vastgoedbeheerders, VVE’s en kantoorpanden

Maandelijkse verrekening op basis van het werkelijke verbruik. Via de unieke webtool kunnen verhuurders zelfs op uur-niveau het verbruik van een aansluiting inzien, handig voor de administratie. Ook is er volledige vrijheid bij mutaties. Niet voor niets heeft NieuweStroom in dit segment een groot klantportfolio opgebouwd. Van individuele kantoorpanden tot complete winkelcentra en van bedrijfsunits tot complete kantoorpanden aan de Zuidas.

VVE Westeria blokken A en BAmersfoort


Sinds ruim een jaar zijn wij als Vereniging van Eigenaren van een middelgroot complex overgestapt naar Nieuwe Stroom voor de levering van stroom voor onze algemene ruimtes. Dit bevalt ons prima. De prijs is zeker concurrerend. De informatie vooraf en de uiteindelijke overstap naar Nieuwe Stroom verliepen eenvoudig en vlekkeloos. De maandelijkse facturen geven ons als bestuur een duidelijk en helder overzicht in het verbruik en de kosten. Kortom, ook voor VvE’s een aanwinst om met zo een transparant bedrijf te werken.
VVE Westeria blokken A en B

Tielen Vastgoed B.V.Alkmaar


Wij zijn erg tevreden over NieuweStroom. De facturatie, prijzen en het contact met de servicedesk zijn uitstekend! Ook de overstap ging probleemloos en via een vast contactpersoon. Het verbruik is gemakkelijk en gedetailleerd inzichtelijk via de online-omgeving van NieuweStroom. Het energieverbruik is zelfs per uur in te zien!
R. Looten

Woonwerf MakelaardijHeerhugowaard


Woonwerf makelaardij heeft gekozen voor Nieuwe Stroom als energieleverancier omdat zij een zeer scherp tarief hanteren. Geregeld worden wij benaderd door inkoopcombinaties of concurrenten van Nieuwe Stroom, die afhaken op het moment dat we aangeven dat we bij Nieuwe Stroom zitten. Naast een scherpe prijs is het ook nog eens een leverancier die met je meedenkt. Hun processen zijn volop geautomatiseerd wat overstappen heel makkelijk maakt, iets wat voor ons in het beheer van 150 panden zeer effectief en efficiënt is. Ieder maand duidelijk inzicht in je verbruik en facturen die in 1 oogopslag helder en transparant. Al met al een energieleverancier om aan iedereen aan te bevelen.
Eric de Lange
Finance manager