Bakkers

Bakkerij BrokkingUtrecht


Na veel offertes van energie maatschappijen voorbij te hebben zien komen kwamen we een nieuwe speler op dit gebied tegen met een voor ons onbekende naam. Wij waren zeer tevreden met de informatie die NieuweStroom te bieden had en de behulpzaamheid van het personeel. Prima service en gegarandeerd een lage prijs leiden tot forse besparingen voor onze stroom en concrete hulp bij het aanpassen van ons gecontracteerd transportvermogen. Bakkerij Brokking is tot op heden een zeer tevreden klant bij NieuweStroom.
Karlijn de Vos
Commercieel Adviseur

Bakkerij RaatMedemblik


Ik ben er eerlijk over dat wij sceptisch waren over de zoveelste energieleverancier die vertelt het goedkoopste tarief te hebben. Toch hebben wij de keuze gemaakt om te kiezen voor een directe koppeling aan de groothandelsprijs, waardoor we per saldo altijd voordeliger uit zijn. Dat heeft ons het eerste jaar tot ca. € 750 per maand besparing opgeleverd. De keuze voor NieuweStroom is simpelweg eentje waar wij geen spijt van hebben want geld besparen is ook geld verdienen.
Mark Raat

Bakkerij van der MostLemelerveld (Vechtdal)


Voor ons heeft nieuwe stroom veel voordeel opgeleverd, vooral het nachttarief spreek ons erg aan en dit is juist het moment van de dag dat wij onze broodjes bakken.
Mark van der Most

Ut bruedjeVenlo


De helderheid waarmee hun tarief is opgebouwd hetgeen de facturen erg inzichtelijk maakt was de hoofdreden waarom wij klant werden bij NieuweStroom. Alle tarieven zijn exact terug te vinden op de site online. Wij zijn heel blij enorm te besparen op de energierekening. We zijn daarom ook direct klant geworden bij het gas toen dat mogelijk werd.
Vicky Kranen
directrice van Bekkerie Ut Bruedje

Bakkerij KoningDe Goorn


Prima advies en hulp met het opzeggen van de volmacht bij de tussenpartij, de grootverbruikcontracten bij de leverancier en aanpassen van gecontracteerd vermogen bij netbeheerder Liander. Het geeft ons een goed gevoel dat we bij NieuweStroom contractvrij zijn en 1-op-1 inkopen tegen groothandelprijzen met alleen een geringe transparante opslag. Hierbij maken we volop gebruik van de (lagere) daluren, vanwege onze nachtelijke productie.
Gerard Borst
Directeur/eigenaar

Bakkerij KaandorpEdam


Mijn gevoel bij NieuweStroom is goed. Alles gaat redelijk en billijk en ik ben tevreden over de prijsvoering. Bovendien prima geholpen om ‘los’ te komen van een malafide tussenpartij die mij op slinkse manier bijna een meerderjarig contract bij een andere leverancier aansmeerde. NieuweStroom en is eerlijk en doet wat ze belooft. Dat spreekt mij aan.
Simon Kaandorp
Eigenaar

Bakkerij BeerseAlkmaar


Wij zijn sinds 2013 zeer tevreden over NieuweStroom. Zij werken heel inzichtelijk en het is een open verhaal. De slimme meters worden optimaal gebruikt om te zien dat je maandelijks de werkelijke verbruikskosten betaalt. Gegarandeerd een scherpe prijs en iedere maand heldere bedragen op de nota, helemaal prima.
Hein Beerse
Eigenaar