Slagers

Uw Slager SchramStavoren


Bij NieuweStroom hoef ik mij niet meer bezig te houden met het uitzoeken naar nieuwe contracten voor stroom en gas, want ik betaal nu de werkelijke stroom en gasprijs met een geringe opslag. Daarnaast krijg ik elke maand een overzichtelijke factuur met mijn daadwerkelijke verbruik en verbruikskosten.
Wouter Schram

Keurslager Richard GrootAlkmaar


Onze Keurslagerij is al bijna 25 jaar onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Wij gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Onze passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in onze producten. Vooral onze koelingen verbruiken veel energie en dat betekent een behoorlijke maandelijkse kostenpost. In 2013 ben ik op een prettige manier door NieuweStroom benaderd en via een soepele overstapservice klant geworden. Ik word bijna wekelijks benaderd door allerlei andere partijen, maar door het unieke concept en de messcherpe prijzen van NieuweStroom hoef ik nooit meer om te kijken naar andere aanbiedingen. Met name de transparantie spreekt mij aan en dat zie ik iedere maand terug in een heldere en aanzienlijk lagere maandfactuur.
Richard Groot
Keurslager

Keurslagerij Vlees & zoPurmerend


Geen welkomstkorting/cadeau, maar permanent de laagste prijs. De maandfactuur biedt een heel duidelijk overzicht van mijn verbruik en de daarbij behorende kosten. In het land van appels en peren...snap ik de factuur en manier van werken van Nieuwe Stroom direct. Volledige vrijheid, het zegt genoeg dat ze het durven aan te bieden. Kortom...I have the Power!

Keurslager De HaasVelp


Via NieuweStroom realiseren wij blijvend een forse besparing op de stroomkosten, het eerste jaar over zeven aansluitingen totaal bijna €10.000. Prima overstapservice en concrete hulp waardoor we ook op de netbeheerkosten besparen. Maandelijks een heldere factuur en prima dat ze nu ook gas gaan leveren tegen groothandelsprijzen.
Rob Klouwers
Keurslager

Keurslager Jacco van ZoonenNieuwe Niedorp


Besparen op de stroomkosten, goed advies, transparant en meer inzicht in en controle over de verbruikskosten.
Jacco van Zoonen
Keurslager

Gildeslager Arno de BestNieuw-Bergen


Laat u niet verleiden tot het tekenen van een vast contract bij een leverancier of het afgeven van een machtiging aan een zogenaamde onafhankelijke tussenpersoon. Het is een feit dat elektra en gas via NieuweStroom door de 1-op-1 koppeling aan de kale groothandelsprijs per saldo blijvend goedkoper is. Andere aanbieders vergelijken oude maandnota's en komen nu met prijzen voor de komende jaren, maar vergeten erbij te vertellen dat de marktprijzen dalen en je daardoor bij NieuweStroom de komende jaren nog lagere prijzen betaald. Daarnaast is het fijn dat NieuweStroom niet doet aan lange vaste contracten en wel werkt met duidelijke en transparante prijsvorming.
Arno de Best
Gildeslager

Westelijke Slagers Kombinatie


Waarom Nieuwe stroom? Na het uitpluizen en vergelijken van een aantal aanbieders, was de keuze niet zo moeilijk. Het lezen van de leveringsvoorwaarden was appeltje eitje. NieuweStroom doet niet aan kleine lettertjes en je kunt altijd boetevrij opzeggen. Wat is voor onze leden belangrijk? Gewoon het binnen halen van stroom voor een redelijke prijs. De netbeheerder zorgt voor de fysieke levering en NieuweStroom zorgt voor een heldere en scherpe maandfactuur. Met de slimme meter kan je ook nog je eigen verbruik analyseren (hoeveel verbruik ik, ook al is de zaak gesloten). Ruim 110 van de 150 WSK-leden zijn al over gestapt, dat onderstreept dat we de juiste keuze hebben gemaakt.
Frans van Schaik
coördinator