Regiotoeslag gas

Bij NieuweStroom betaalt u alleen de werkelijke kosten van de regiotoeslag zonder winstopslag. 

NieuweStroom doet het anders: bij NieuweStroom betaalt u alleen de werkelijke kosten van de regiotoeslag zonder winstopslag. Bij NieuweStroom betaalt u via uw voorschotnota een voorschot regiotoeslag op basis van een gemiddelde en wij rekenen de werkelijke kosten achteraf - gespecificeerd - met u af. De werkelijke kosten worden op uw afrekening vermeld en verrekend met de betaalde voorschotbedragen. Wel zo transparant en geen verborgen marges.

Andere leveranciers berekenen een vaste regiotoeslag of maken vaste prijsafspraken voor de landelijke netwerkkosten, terwijl de werkelijke kosten pas achteraf bekent zijn. Meestal zit hierin een marge voor de leverancier en daarom zijn de kosten ook per leverancier zo verschillend. 

We maken voor de voorschotberekening een globale schatting van de kosten op basis van deze tabel. Als u uw meetgegevens aan NieuweStroom aanlevert kunnen wij voor u het voorschot ook nauwkeuriger berekenen. Dat doen we graag voor u, maar we kunnen ook een offerte voor u maken zonder uw meetgegevens precies te kennen. Uiteindelijk betaalt u precies de werkelijke kosten. Niet meer en ook niet minder.

Informatie over de regiotoeslag voor kleinverbruikers

Informatie over de regiotoeslag voor grootgebruikers