Tarieven consumenten

Tarieven consumenten 2018: Incl. overheidsheffingen en 21% btw, doch excl. € 373,31 heffingskorting en netbeheerderskosten. Tarieven zijn gebaseerd i.c.m. een slimme meter en een stroomverbruik kleiner dan 10.000 kWh/jaar en een gasverbruik kleiner dan 170.000 m3/jaar. Heeft u een bedrijf, ga dan naar tarieven zakelijk kleinverbruik.

Variabele leveringskosten

We kopen dagelijks energie voor u in op de handelsbeurzen APX (stroom) en LEBA (gas).
We koppelen door het uitlezen van uw slimme meter de beursprijs van ieder uur aan uw werkelijke verbruik in dat uur.

Uw tarief inclusief btw is:

Inkoopprijs + Opslag NieuweStroom = Verwacht tarief 2018 + overheidsheffingen 2018
APX-prijs 0,97 cent/kWh 7,62 cent/kWh 17,08 cent/kWh
LEBA-prijs 4,72 cent/m3 31,34 cent/m3 55,35 cent/m3

Het gegeven stroomtarief is gecorrigeerd voor gebruiksprofiel consumenten. U betaalt daarnaast voor beide producten de werkelijke kosten van uw netbeheerder en voor gas de werkelijke kosten van de regiotoeslag en ontvangt € 376,08 per jaar korting op de energiebelasting voor stroom. Voor uitleg over de werkelijke kosten van de regiotoeslag, klik hier

Vaste leveringskosten

Voor het FullFlex product betaalt u vaste leveringskosten van € 3,57 per maand per aansluiting.
Dit zijn de kosten van maandelijkse facturering, automatische incasso en het publiceren van uw verbruiksgegevens op uw persoonlijke webpagina.

Echter, bij uw overstap maken we ook overstapkosten.
Daarom betaalt u de eerste 18 maanden dat u klant bent:

  • € 9,98 per maand voor stroom
  • € 6,96 per maand voor gas

Dat zijn ook de vaste leveringskosten die we met u afspreken in het leveringscontract.
Na 18 maanden zijn deze kosten afgeschreven en gaat u automatisch* over naar de kostprijs van € 3,57 per maand per aansluiting. We factureren dus ook hier zoals beloofd 100% transparant de werkelijke kosten.

*Aan de verlaging zijn 2 aanvullende voorwaarden verbonden: De automatische incasso van facturen verloopt zonder problemen en er is bij u een slimme meter geïnstalleerd.

Geen vast contract

Bij NieuweStroom heeft u volledige vrijheid. U kunt in en uitstappen wanneer u wilt. Wij rekenen geen overstapboetes en u zit geen dag langer aan ons vast dan u zelf wilt.

Betalingsvoorwaarden

De betaaltermijn van facturen is altijd 7 dagen.
We werken standaard met automatische incasso.

Als u toch kiest voor zelf betalen na een betaalverzoek, dan worden daarvoor extra kosten van € 2,42 per maand in rekening gebracht. Daarnaast hebt u dan geen recht op verlaging van de vaste leveringskosten na 18 maanden.

Ga naar de leveringsvoorwaarden.